Snap shots – caught in action

IMG_4924

Every year Unlimited PR organizes a bloggers day, it’s always a lot of fun. Just found these snapshots from last year. It’s almost that time a year again now (time goes fast!). I was photographed while I was sketching in my book, waiting for the MAC cosmetics workshop to start.

Elk jaar organiseert Unlimited PR een bloggers dag, het is altijd gezellig. Tijdens een grote schoonmaak in mijn laptop vond ik deze twee snapshots van vorig jaar. Het is nu alweer bijna die tijd van het jaar (tijd gaat snel!). Hier was ik stiekem gefotografeerd terwijl ik aan het schetsen was in mijn boek (tijd doden totdat de Mac Cosmetics workshop begon).

IMG_4928IMG_4904

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>